Manja slova Veća slova RSS

Aktuelnosti

05.12.2014.

ISPIT ZA ORGANIZATORE PREVOZA U DRUMSKOM SAOBRAĆAJU

Ispit za organizatore prevoza u drumskom saobraćaju održaće se u četvrtak, 25.decembra 2014. godine, sa početkom u 11h. Ispit će se realizovati u sali Centra za stručno obrazovanje (Ul.Vaka Đurovića bb, Podgorica).

više...
13.11.2014.

XIII DANI OBRAZOVANJA I UČENJA ODRASLIH

Manifestacija „XIII Dani obrazovanja i učenja odraslih“ realizovana je u saradnji Centra za stručno obrazovanje i Ministarstva prosvjete. Manifestacija je realizovana u periodu od 15 do 30. oktobra 2014. godine. XIII Dane obrazovanja i učenja odraslih podržale su različite institucije sistema i NVO sektora. Tokom manifestacije realizovano je 14 različitih obrazovnih aktivnosti u Podgorici, Bijelom Polju i Danilovgradu.

više...
11.11.2014.

NAJAVA: ISPIT ZA ORGANIZATORE PREVOZA U DRUMSKOM SAOBRAĆAJU

Ispit za organizatore prevoza u drumskom saobraćaju održaće se u utorak, 25. novembra 2014. godine sa početkom u 13h. Ispit će se realizovati u sali Centra za stručno obrazovanje (Ul. Vaka Đurovića bb, Podgorica).

više...
10.11.2014.

OBUKA EKSTERNIH EVALUATORA

OBUKA EKSTERNIH EVALUATORA

Centar za stručno obrazovanje je organizovao 6-7. novembra 2014. godine, u hotelu „Grand“ na Cetinju dvodnevnu obuku za eksterne evaluatore, koji će učestvovati u utvrđivanju kvaliteta ustanova stručnog obrazovanja u Crnoj Gori.

više...
31.10.2014.

OKRUGLI STO NA TEMU „ZNAČAJ OBRAZOVANJA ZA RAZVOJ ŽENSKOG PREDUZETNIŠTVA“

OKRUGLI STO NA TEMU „ZNAČAJ OBRAZOVANJA ZA RAZVOJ ŽENSKOG PREDUZETNIŠTVA“

30. oktobra 2014. u 11 časova u zgradi Ministarstva prosvjete, Centar za stručno obrazovanje, Asocijacija poslovnih žena Crne Gore i Direkcija za razvoj malih i srednjih preduzeća organizovali su okrugli sto na temu „Značaj obrazovanja za razvoj ženskog preduzetništva“. Ovaj događaj ujedno predstavlja i završnu aktivnost manifestacije „XIII Dani učenja i obrazovanja odraslih“, koju je realizovao Centar za stručno obrazovanje u saradnji sa partnerskim institucijama u periodu 15-30. oktobra 2014. godine. Ovaj okrugli sto kome su prisustvovali predstavnici Ministarstva prosvjete, Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja, Univerziteta Mediteran, Privredne komore, Unije poslodavaca, Zavoda za zapošljavanje, Uprave za zbrinjavanje izbjeglica, JU Srednje ekonomske škole „Mirko Vešović“ i dr., vodila je gospođa Ljiljana Garić, rukovoditeljka Odjeljenja za obrazovanje odraslih u Centru za stručno obrazovanje.

više...