Manja slova Veća slova RSS
Top vijesti Najčitanije  

21.01.2015.

POZIV ZA UČEŠĆE NA ACES NADMETANJU PROJEKATA ZA 2015. GODINU

POZIV ZA UČEŠĆE NA ACES NADMETANJU PROJEKATA ZA 2015. GODINU

ACES│Akademija za škole iz centralne Evrope, kao jedna od najvećih školskih mreža u Centralnoj i Jugoistočnoj Evropi, objavila je Poziv za učešće na ACES nadmetanju projekata, koji nudi učenicima i nastavnicima mogućnost da upoznaju svoje kolege iz drugih zemalja, razmijene iskustva, upoznaju se sa inovativnim nastavnim metodama, ostvare nove kontakte i prijateljstva. Crnogorske škole su pozvane da učestvuju u međunarodnom nadmetanju projekata zajedno sa jednom ili dvije partnerske škole iz Centralne Evrope sa kojima treba da podnesu zajednički prijedlog projekta sa idejama za saradnju.Aktuelnosti

21.01.2015.

NAJAVA: ISPIT ZA ORGANIZATORE PREVOZA U DRUMSKOM SAOBRAĆAJU

Ispit za organizatore prevoza u drumskom saobraćaju održaće se u četvrtak, 5. februara 2015. godine (a ne 29. januara, kako je bilo prvobitno planirano), sa početkom u 11h. Ispit će se realizovati u sali Centra za stručno obrazovanje (Ul. Vaka Đurovića bb, Podgorica).

više...
21.01.2015.

POZIV ZA UČEŠĆE NA ACES NADMETANJU PROJEKATA ZA 2015. GODINU

POZIV ZA UČEŠĆE NA ACES NADMETANJU PROJEKATA ZA 2015. GODINU

ACES│Akademija za škole iz centralne Evrope, kao jedna od najvećih školskih mreža u Centralnoj i Jugoistočnoj Evropi, objavila je Poziv za učešće na ACES nadmetanju projekata, koji nudi učenicima i nastavnicima mogućnost da upoznaju svoje kolege iz drugih zemalja, razmijene iskustva, upoznaju se sa inovativnim nastavnim metodama, ostvare nove kontakte i prijateljstva. Crnogorske škole su pozvane da učestvuju u međunarodnom nadmetanju projekata zajedno sa jednom ili dvije partnerske škole iz Centralne Evrope sa kojima treba da podnesu zajednički prijedlog projekta sa idejama za saradnju.

više...
05.12.2014.

ISPIT ZA ORGANIZATORE PREVOZA U DRUMSKOM SAOBRAĆAJU

Ispit za organizatore prevoza u drumskom saobraćaju održaće se u četvrtak, 25.decembra 2014. godine, sa početkom u 11h. Ispit će se realizovati u sali Centra za stručno obrazovanje (Ul.Vaka Đurovića bb, Podgorica).

više...
13.11.2014.

XIII DANI OBRAZOVANJA I UČENJA ODRASLIH

Manifestacija „XIII Dani obrazovanja i učenja odraslih“ realizovana je u saradnji Centra za stručno obrazovanje i Ministarstva prosvjete. Manifestacija je realizovana u periodu od 15 do 30. oktobra 2014. godine. XIII Dane obrazovanja i učenja odraslih podržale su različite institucije sistema i NVO sektora. Tokom manifestacije realizovano je 14 različitih obrazovnih aktivnosti u Podgorici, Bijelom Polju i Danilovgradu.

više...
11.11.2014.

NAJAVA: ISPIT ZA ORGANIZATORE PREVOZA U DRUMSKOM SAOBRAĆAJU

Ispit za organizatore prevoza u drumskom saobraćaju održaće se u utorak, 25. novembra 2014. godine sa početkom u 13h. Ispit će se realizovati u sali Centra za stručno obrazovanje (Ul. Vaka Đurovića bb, Podgorica).

više...