Мања слова Већа слова РСС

Закон о слободи вјероисповијести

>

НОВИ ОБРАСЦИ И УПУТСТВО ЗА ПЛАНИРАЊЕ ВАСПИТНО ОБРАЗОВНОГ РАДА ЗА МОДУЛАРИЗОВАНЕ ОБРАЗОВНЕ ПРОГРАМЕ ОД ШКОЛСКЕ 2017/2018. ГОДИНЕ

Датум објаве: 08.09.2017 08:39 | Аутор: Сандра Бркановић

Испис Штампај страницу


Центар за стручно образовање је у периоду од 28. августа до 02. септембра одржао шест радионица за наставнике, по секторима, у циљу подршке у планирању васпитно образовног рада. Обуке су биле циљано организоване и односиле су се на наставнике који реализују стручне и изборне модуле у првом разреду, у оквиру 10 модуларизованих образовних програма који се имплементирају од школске 2017/2018. године. Обуку је прошло 123 наставника из 21 школе у Црној Гори. У претходном периоду, током септембра и октобра 2016, јануара и фебруара 2017, као и маја и јуна 2017.године, Центар за стручно образовање је, уз подршку Министарства просвјете и међународних експерата, у оквиру ИПА Пројекта "Модернизација образовних програма и обука наставника“, организовао обуке наставника које су се односиле на концепт модуларизоване наставе, када је обуке прошло око 180 наставника.

Након обука наставника, Центар је прилагодио обрасце за планирање васпитно образовног рада и упутства за њихово попуњавање, које можете преузети овдје:

Годишњи план рада - формулар.доцx

Годишњи план рада - упутство.пдф

План реализације исхода уцења - формулар.доцx

План реализације исхода уцења - упутство.пдф