Manja slova Veća slova RSS
>

Radionica: REGIONALNA ONLAJN PLATFORMA ZA RAZMJENU ZNANJA U OBLASTI UČENJA KROZ RAD

Radionica: REGIONALNA ONLAJN PLATFORMA ZA RAZMJENU ZNANJA U OBLASTI UČENJA KROZ RAD
Datum objave: 29.11.2017 08:20 | Autor: Ivana Vučinić

Ispis Štampaj stranicu


U Beču se, 28. i 29. novembra 2017. godine, u organizaciji KulturKontakt Austrije, austrijske Privredne komore, Komorskog investicionog foruma i ERI SEE-a održava redovni sastanak članica SEEVET mreže i predstavnika privrednih komora iz zemalja Jugoistočne Evrope i radionica na temu pokretanja razvoja platforme znanja za učenje kroz rad.

Ciljevi sastanka su: mapiranje postojećih instrumenata i alata za sprovođenje različitih formata učenja kroz rad, započinjanje prikupljanja već postojećih i dostupnih instrumenata kao temelj za izgradnju onlajn baze podataka, koja će omogućiti dostupnost tih instrumenata svim stejkholderima, identifikovanje instrumenata od značaja za različite zemlje, za koje će biti potreban prevod i identifikovanje manjkova, odnosno dokumenata koji, za sada, još ne postoje, ali bi bili važni i od interesa za više zemalja.

Centar za stručno obrazovanje na ovom događaju predstavljaju direktor, Duško Rajković, i samostalna savjetnica I za međunarodnu saradnju, Ivana Vučinić.