Мања слова Већа слова РСС
>

ЗАВРШНА КОНФЕРЕНЦИЈА РЕГИОНАЛНОГ ПРОЈЕКТА „ПОБОЉШАЊЕ САРАДЊЕ ИЗМЕЂУ ШКОЛА И ПРИВРЕДЕ“

ЗАВРШНА КОНФЕРЕНЦИЈА РЕГИОНАЛНОГ ПРОЈЕКТА „ПОБОЉШАЊЕ САРАДЊЕ ИЗМЕЂУ ШКОЛА И ПРИВРЕДЕ“
Датум објаве: 06.12.2017 14:40 | Аутор: Магдалена Јовановић

Испис Штампај страницу


Магдалена Јовановић


Магдалена Јовановић

У организацији КултурКонтакта из Аустрије 06.12.2017. године, у хотелу „ЦентреВилле“, у Подгорици је одржана завршна конференција пројекта „Побољшање сарадње између школа и привреде“, у оквиру које је представљен „Приручник за организаторе практичне наставе“.

На конференцији су говорили: Ана Јанковић, амбасадор Републике Аустрије у Црној Гори, Зора Богићевић, начелница Одјељења за стручно образовање у Министарству просвјете, Душко Рајковић, директор Центра за стручно образовање, Моника Мотт, начелник одјељења за образовање КултурКонтакт Аустрија.

Представљање Пројекта са посебним освртом на организаторе практичне наставе – посреднике између школе и привреде, припало је Дарку Вукчевићу, координатору практичне наставе у ЈУ Школа за више и средње стручно образовање „Сергије Станић“, док је представљање „Приручника за организаторе практичне наставе“ припало Душану Бошковићу, самосталном савјетнику И за истраживање и развој квалификација у Центру за стручно образовање.

Конференцији су присуствовали представници: Завода за запошљавање, Привредне коморе, Уније послодаваца, Центра за стручно образовање, Министарства просвјете, школа и др.