Manja slova Veća slova RSS
>

POZIV SREDNJIM STRUČNIM I MJEŠOVITIM ŠKOLAMA U CRNOJ GORI ZA UČEŠĆE U RASPRAVI O NACRTU 16. MODULARIZOVANOG I KREDITNO VREDNOVANOG OBRAZOVNOG PROGRAMA ČIJA JE IMPLEMENTACIJA PLANIRANA OD ŠKOLSKE 2018/19. GODINE

Datum objave: 05.06.2018 11:16 | Autor: Sandra Brkanovic

Ispis Štampaj stranicu


Centar za stručno obrazovanje je pripremio još jedan, 16. po redu obrazovni program koji će se implementirati od naredne školske godine, u skladu sa Metodologijom za izradu modularizovanih obrazovnih programa u srednjem stručnom obrazovanju, iz Sektora Inženjerstvo, proizvodne tehnologije (mašinstvo i obrada metala, elektrotehnika i automatizacija i dr.), podsektora Elektrotehnika to:

1. Monter elektronske komunikacione infrastrukture, nivo III

Obrazovni program je urađen na osnovu standarda zanimanja i standarda stručnih kvalifikacija koje je usvojio nadležni Savjet.

U skladu sa propisanom procedurom usvajanja obrazovih programa u srednjem stručnom obrazovanju, pozivamo srednje stručne i mješovite škole koje realizuju obrazovne programe iz pomenutog sektora i podsektora, da izvrše stručnu analizu nacrta obrazovnog programa i daju prijedloge, sugestije i komentare u vezi sa njegovim sadržajem.

Molimo rukovodioce srednjih stručnih i mješovitih škola da prijedloge, sugestije i komentare dostave u ime svojih zaposlenih na e–mail adresu: cso@gov.me, ili putem pošte, Centar za stručno obrazovanje, Rimski trg b.b., 81 000 Podgorica, najkasnije do 11. juna 2018.godine.

Pojedinačne prijedloge, sugestije i komentare nećemo razmatrati.

Istog dana, 11. juna 2018. godine, biće organizovana javna rasprava u Centru za stručno obrazovanje, ulica Rimski trg b.b., Podgorica, za navedeni nacrt obrazovnog programa, od 09.00 do 10.00h.

Nacrt obrazovnog programa možete preuzeti ovdje: