Manja slova Veća slova RSS
>

POZIV UMJETNIČKIM ŠKOLAMA U CRNOJ GORI ZA UČEŠĆE U RASPRAVI O NACRTU MODULARIZOVANIH I KREDITNO VREDNOVANIH OBRAZOVNOIH PROGRAMA IZ OBLASTI MUZIČKE UMJETNOSTI, ČIJA JE IMPLEMENTACIJA PLANIRANA OD ŠKOLSKE 2019/20. GODINE

Datum objave: 20.06.2019 13:53 | Autor: Sandra Brkanović

Ispis Štampaj stranicu


Centar za stručno obrazovanje je, zajedno sa radnim grupama, u skladu sa važećom Metodologijom, pripremio dva modularizovana obrazovna programa iz oblasti muzičke umjetnosti:

Sektor: Humanistika i umjetnost, podsektor: Umjetnosti, oblast: Muzička umjetnost

1. Muzički izvođač, nivo IV1
2. Muzički saradnik, nivo IV1

Obrazovni program je urađen na osnovu odgovarajućih standarda zanimanja i standarda stručnih kvalifikacija.

U skladu sa propisanom procedurom usvajanja obrazovih programa u srednjem stručnom obrazovanju, pozivamo umjetničke škole koje realizuju obrazovne programe iz pomenute oblasti, da izvrše stručnu analizu nacrta obrazovnih programa i daju prijedloge, sugestije i komentare u vezi sa njihovim sadržajem.

Molimo rukovodioce umjetničkih škola da prijedloge, sugestije i komentare dostave u ime svojih zaposlenih na e–mail adresu: cso@gov.me, ili putem pošte, Centar za stručno obrazovanje, Rimski trg b.b., 81 000 Podgorica, najkasnije do 24. juna 2019.godine.

Pojedinačne prijedloge, sugestije i komentare nećemo razmatrati.

24. juna 2019. godine, biće organizovana javna rasprava u sali Centra za stručno obrazovanje, ulica Rimski trg b.b., Podgorica, za navedeni nacrt obrazovnog programa, prema sljedećem rasporedu:

Od 11.00 do 12.00h – Sektor: Humanistika i umjetnost, podsektor: Umjetnost, oblast Muzička umjetnost

Nacrte obrazovnih programa Muzički izvođač i Muzički saradnik možete preuzeti na sljedećem linku:

https://www.dropbox.com/sh/u1njh2292isplwd/AAAFU4emNns9VfgAlB_R1zXta?dl=0