Manja slova Veća slova RSS
>

EPALE vas nagrađuje!!! Pošaljite svoj primjer izvrsnosti u oblasti obrazovanja odraslih, a najbolji će biti nagrađen!

EPALE vas nagrađuje!!! Pošaljite svoj primjer izvrsnosti u oblasti obrazovanja odraslih, a najbolji će biti nagrađen!
Datum objave: 27.04.2020 08:18 | Autor: Gordana Bošković

Ispis Štampaj stranicu


EPALE tim Crne Gore, poziva profesionalace u oblasti učenja odraslih, uključujući predsatvnike licenciranih ustanova za obrazovanje odraslih, nastavni kadar i trenere, kadar za usmjeravanje i podršku, istraživače i članove akademske zajednice, kao i kreatore politika u oblasti obrazovanja odraslih i dr. da učestvuju u nagradnom konkursu na temu “Najbolja praksa u oblasti obrazovanja odraslih”.

Da biste mogli učestvovati u nagradnom konkursu neophodno je da prvo budete registrovani na EPALE platformi. Registracija je veoma jednostavna i možete je izvršiti putem linka https://epale.ec.europa.eu/hr/user/register .

Nakon postavljanja vašeg bloga na EPALE (https://epale.ec.europa.eu/en/content/epale_blog_post u sekciji Suggest a blog post / Predložite objavu na blogu), prateći smjernice iz priloženog dokumneta, koji predstavlja vašu studiju slučaja, kao odraz najbolje prakse u obrazovanju odraslih, neophodno je da link postavljenog bloga posaljete na mejl adresu gordana.boskovic@cso.gov.me , kako bi isti bio odobren od strane EPALE Nacionalne službe za podršku Crnoj Gori.

Za sve informacije u vezi nagradnog konkursa i realizacije EPALE projekta možete se obratiti Gordani Bošković, kontakt osobi za realizaciju EPALE projekta u Crnoj Gori, putem mejla gordana.boskovic@cso.gov.me ili putem telefona 069 371 648.
Budite dio EPALE zajednice i dio evropskog tima koji radi na jačanju nacionalnih sistema obrazovanja odraslih!

Srećno!