Manja slova Veća slova RSS
>

ODRŽAN DRUGI SASTANAK RADNE GRUPE U OKVIRU TO REGOS PROJEKTA ZA RAZVOJ REGIONALNO ZASNOVANOG STANDARDA ZANIMANJA MOLER IZ OBLASTI GRAĐEVINARSTVA I UREĐENJA PROSTORA

ODRŽAN DRUGI SASTANAK RADNE GRUPE U OKVIRU TO REGOS PROJEKTA ZA RAZVOJ REGIONALNO ZASNOVANOG  STANDARDA ZANIMANJA MOLER IZ OBLASTI GRAĐEVINARSTVA I UREĐENJA PROSTORA
Datum objave: 27.04.2020 08:26 | Autor: Srđan Obradović

Ispis Štampaj stranicu


Srđan Obradović


U okviru regionalnog projekta TO REGOS, koji finansira Austrian development agency, 19.04.2020. godine, putem aplikacije ZOOM, održan je drugi online nacionalni sastanak u cilju razvoja regionalno zasnovanog standarda zanimanja Moler iz oblasti građevinarstva i uređenja prostora.

Srđan Obradović, koordinator u Odjeljenju za istraživanje i razvoj kvalifikacija u Centru za stručno obrazovanje upoznao je članove radne grupe sa detaljima rada u vezi izrade regionalnog standarda zanimanja Moler iz oblasti građevinarstva i uređenja prostora. Radna grupa radila je na definisanju ključnih poslova i aktivnosti u okviru grupe poslova Analiza, planiranje i organizacija rada, Priprema radnog mjesta, Administrativni poslovi i Komercijalni poslovi. Radna grupa je ponovo proanalizirala ključne poslove i aktivnosti u okviru grupe poslova Operativni poslovi, i usaglasila određene nedoumice. Nastavak rada je dogovoren za 26.04.2020. godine.

Sastanku su prisustvovali relevantni predstavnici privrede iz oblasti građevinarstva, predstavnik srednje stručne škole iz Podgorice, koordinator za izradu standarda zanimanja ispred Centra za stručno obrazovanje – Srđan Obradović, rukovodilac Odjeljenja za istraživanje i razvoj kvalifikacija i nacionalni koordinator projekta za obrazovanje – Sandra Brkanović i direktor sektora za obrazovanje i kvalitet i nacionalni koordinator projekta za privredu, Mladen Perazić.